2007 poisid kohtusid Pärnu eakaaslastega

< 1 minuti lugemine

Esmalt võõrustasid poisid koduväljakul Pärnu Kalev SK II meeskonda ning siis sõideti Pärnusse, kus kohtuti JK Vaprusega.

Kodumäng Kaleviga algas kohe võrdsete heitlusena, kus pall käis ühe värava alt teise alla, ja tegeleti rohkem ründetegevusega.

Nii löödigi 15 minutilise mängu järel 7 väravat, Kalev 2 võrku 3 palli ja meie omasse 4. Poolaja teises pooles rahuneti ja mõlemad meeskonnad üritasid kaitsetöö paika saada. Puhkama mindigi 3:4 seisul.

Teine poolaeg algas sealt, kus esimene pooleli jäi ning mõlemad meeskonnad üritasid kaitses asju korda saada. Kalevil õnnestus see natukene paremini. Kõrge pressinguga suudeti meie sööduvead ära kasutada ja meile 2 väravat lüüa, suutsime vastata seekord ainult 1 väravaga. Kokkuvõttes siiski 6:4 võit külalistele.

Teises mängus sõitsime külla Pärnu JK Vaprusele, keda kodus olime hooaja alguses suureskooriliset võitnud.

Juba bussisõidu ajal saime aimu, et tuleb väga palava ilma tõttu raske lahing. Vapruse vastu tegime oma senise hooaja halvima mängu, ilmselt selle tõttu, et alahindasime vastast. Alustasime kohe uimaselt, eksisime palju söötudega ja tahtsime hirmsasti palliga tormata. Poolaja lõpetasime 3:3 seisul.

Kohe teise poolaja alguses lasime 2 väga lohakat väravat, mis poistel tuju ära võttis ja peale seda oli 26 kraadises Pärnu palavuses raske ennast pingutama sundida. Mäng lõppes Pärnu JK Vapruse 7:4 võiduga. Siit saime jällegi targemaks, et kedagi alahinnata ei tohi ja tuleb alati keskendunult mängida.