Maikko Mölder

2005 poistele Flora Spring Cupil 12. koht

< 1 minuti lugemine

Tallinnas EJL jalgpallihallis, Sportland Arenal, Nike Arenal ja Kotka staadionil mängitud Flora Spring Cupil, said FC Kuressaare 2005. aastal sündinud poisid 12. koha.

Treener Jan Važinski ütles, et võistkond sai hea kogemuse ja seda eriti mängudes soomlastega, kellel on hoopis teine stiil. „Nendega mängides oli rohkem kontakti ja kahevõitlust, saime huvitavaid mänge,“ lausus Jan Važinski, lisades, et turniiril tuli mängida suuremal väljakul, mis oli meie poistele harjumatu ja füüsiliselt raske, kuigi tehti ka palju vahetusi.

Esimeses mängus kaotati end lõpuks finaali mänginud Soome klubile Leppävaaran Pallo 0:5. „Hea võistkond,“ tõdes treener. „Me ei mänginud halba mängu, aga nad oli otsustavamad, kiiremad ja kavalamad.“

Tallinna Augur JK-ga mängiti 4:4, võit saadi penaltitega 4:3. Väravad lõid Raul Arus 2, Sander Sirel ja Karmo Metsmaa.

Jan Važinski hinnangul tegi võistkond turniiril kõige kehvema mängu JK Kuusalu Kalevi vastu, mis kaotati 1:4, värava lõi Raul Arus. „Oleks võinud paremini mängida. Esimene poolaeg oli kehv, teine palju parem,“ lausus treener.

Play off kohtumises kaotati klubile Kyrkslätt IF Keltainen 3:5. Väravad lõid Sander Sirel, Rasmus Mäeorg ja Raul Arus. Soomlased said 3:0 ette, saarlased jõudsid järgi 3:4 ja kuigi suruti, tabati latti ja posti võitis siiski penaltist vastane. „Oli väga hea mäng, meie parim turniiril,“ märkis Jan Važinski.

Kohamängus kaotati FC Majakil 0:4. „Võitlus oli korralik, aga nad olid otsustavamad,“ tunnistas treener.

Mängisid: Karlo Vatsfeld, Martin Truverk, Johann Haamer, Kristofer Leedo, Martin Kuusk, Ottomar Ots, Arre Toplaan, Karl Liiva, Sander Sirel, Oliver Sild, Rasmus Vahenurm, Stefan Važinski, Karmo Metsmaa, Tristan Tasa, Rasmus Mäeorg, Raul Arus ja Mattis Opp.