Foto: Evelin Tasa

2005 poisid Sporting Cupil kolmandad

< 1 minuti lugemine

FC Kuressaare 2005. aastal sündinud poisid said Tallinnas Männiku jalgpallihallis mängitud Sporting Cup 2015 turniiril kolmanda koha.

Võistkonna treener Jan Važinski ütles, et oli huvitav turniir, kus vastased olid võrdsed. „Iga mänguga läks meie mäng paremini ja saime väga hea kogemuse,“ lausus ta. „Mängisime võistkondadega, kellega pole enne mänginud ja saime pildi, milline on Eestis selle vanusegrupi tase, kõik oli positiivne.“

FC Kuressaare kaotas vaid avakohtumise, kui jäädi kindlalt 0:5 alla Tartu JK Tammekale. „Nagu tavaliselt läheb meil pika sõidu järel esimene mäng raskelt. Esimene poolaeg oli 0:0, teisel enam ei kestnud ja seisul 0:2 murdusime,“ tõdes treener.

Seejärel võideti Infonet 5:1 (Raul Arus 4, Joosep Lonks), viigistati Nõmme Unitediga 3:3 (Raul Arus 2, Sander Sirel) ja Saku Sportinguga 3:3 ( Raul Arus, Sander Sirel, Joosep Lonks) ning võideti Jüri JK Kalev 5:0 (Karmo Metsmaa 2, Oliver Sild, Tristan Tasa, Joosep Lonks).

„Mängud olid emotsionaalsed ja oli tunda, et oleme treeninud saalis, seal oli aga väljakul kuus mängijat ja väravavaht. Pidime veidi oludega harjuma,“ rääkis Jan Važinski.

Võistkonnas mängisid: Martin Truverk, Karro Vatsfeld, Johann Haamer, Martin Kuusk, Sander Sirel, Karl Liiva, Rasmus Vahenurm, Oliver Sild, Karmo Metsmaa, Joosep Lonks, Raul Arus, Stefan Važinski ja Tristan Tasa.