FC Kuressaare

2005. poisid lõpetasid esimese alagrupi mängud

2 minuti lugemine
  1. aastal sündinud poiste võistkond võitis esimeses alagrupi voorus 2, viigistas 1 ja kaotas 2 kohtumist.

FC Kuressaare 3:2 Paide Linnameeskond

Treener Sander Viira: “Esimesest minutist oli näha, et poisid on hästi valmis ja enamus mängust kulges keskväljal võitlustega. Mida minut edasi, seda rohkem kaldus mäng meie kätte ja tekkis võimalusi skoorida ning märkamatult oli seis 3:0! Lõpus lasime, enda lohakuse tõttu vastastel kaks väravat tagasi lüüa. See on heaks õppetunniks ja näitab, et tuleb alati lõpuvileni pingutada.

Meie väravad: Raul Arus, Martin Sagor ja Markkus Tamm

FC Kuressaare 1:7 Pärnu Kalev SK

Treener Sander Viira: “Alustasime kehvasti ja jäime kiiresti 0:2 kaotusseisu, millega oli kõigil tuju läinud ja võistkonnast paanikaosakond saanud ning nii kaotasime poolaja kehva mänguga 0:6. Vaheajal tegime enda taktikas ja häälestuses korrektuurid, tasuks teisel poolajal hea mäng ja löödud värav.

Meie värav: Markkus Tamm

Pärnu JK Vaprus 0:3 FC Kuressaare

Treener Sander Viira: “Varasest kellaajast hoolimata (10.00) oli võistkond mänguks hästi valmis ja suutsime mängu vastaste poole peal hoida. Hoidsime keskvälja enda kontrolli all ja vastastele väga palju rünnata ei lasknud.”

Väravad: Martin Sagor 2 ja Raul Kilumets

FC Kuressaare 1:3 Viljandi JK Tulevik

Treener Sander Viira: “Kohtumine algas meile närviliselt ja päris hästi enda mängu mängida ei suutnud. Siiski suutsime esimesel poolajal taga korras hoida. Teine poolaeg algas aga vastaste kahe kiire väravaga, millele suutsime ühe küll tagasi lüüa ja otsisime ka teist, kuid liigne tähelepanu rünnakule jättis tagant kaitse hõredaks. Vastased kasutasid selle edukalt ära ja 1:3 pealt oli meil tuju läinud!”

Värav: Markkus Tamm

Viljandi JK Tulevik II 3:3 FC Kuressaare

Treener Sander Viira: “Palava ilmaga pikk sõit Viljandisse halvas meie mängu kõvasti. Saime küll 3:0 juhtima, aga lasime vastased kiire väravaga mängu tagasi. Enne poolaja lõppu sahistasid vastased uuesti ja eduseis oli kokku kuivanud. Teisel poolajal kinkisime vastastele lihtsa penalti, mille Tulevik kindlalt realiseeris. Mängu lõpp oli lahtine ja seis võinuks mõlemale poole kalduda, kuid tundus, et mõlemad võistkonnad jäid viigiga rahule!”

Väravad: Markkus Tamm, Martin Sagor.

Sander Viira: “Kokkuvõtteks võib ütelda, et meie mäng on kohati ebastabiilne ja eelkõige mõjutab seda häälestus. Vaadatakse liialt eelnevate mängude seise ja tehakse järeldus, kas vastane on tugevam või nõrgem. Tulevikus õpime rohkem enda mängule keskenduma. Mis selles vanuses aga kõige tähtsam, et kõik saaksid võimalikult palju mänguminuteid ja erinevaid positsioone katsetada ja seda olen ka mängijatele võimaldanud.”