Maikko Mölder

2004 võistkonnale Flora Spring Cupil 15. koht

< 1 minuti lugemine

Tallinnas EJL jalgpallihallis, Sportland Arenal, Nike Arenal ja Kotka staadionil mängitud Flora Spring Cupil, sai FC Kuressaare 2004. aastal sündinute võistkond 15. koha.

Treener Maikko Mölder ütles, et oleks võinud muidugi ka paremini minna, aga sellel turniiril ei olnud seis kõige tähtsam. „Pigem oli see meile enne hooaega kontrolliks, et saada kätte tunnetus ja näha kuidas mandri võistkonnad mängivad. Poisid olid tublid ning meie suured mängud ja võidud on veel ees. Kindlasti andis meil tunda mängupraktika puudus, oleks vaja rohkem mängida ja turniiridel osaleda,“ lausus ta.

B-alagrupis kaotas FC Kuressaare hilisemale finalistile Seinäjoen JK-le 0:4. „Tegime nende vastu üldiselt korraliku mängu, aga soomlased olid klassi võrra paremad,“ tõdes treener.

Kohtumine TJK Legioniga ebaõnnestus täielikult, sest see kaotati kindlalt 0:6. Maikko Mölderi hinnangul oli Leegion soomlastest nõrgem, aga mäng ei tulnud kuidagi välja.

Alagrupi viimases mängus kaotati FC Levadiale 2:3, väravad lõid Joosep Kobin ja Tanel Tool. „Võrdne mäng ja päris hea. Poisid hakkasid mängu sisse elama ja mäng hakkas ka tulema,“ jäi Maikko Mölder oma võistkonnaga rahule.

Play offis kaotati Maardu JK-le 2:4, väravad lõid Rando Tarkmeel ja Joosep Lonks. See oli Mölderi sõnul üks huvitavamaid mänge ja emotsionaalne. Kolm minutit enne lõppu olid saarlased veel ees 2:1, kuid lõpus anti võit ikkagi käest. „Oli näha, et mäng läheb neile hinge, sest pool võistkonda oli pärast pisarates,“ rääkis treener.

Mängisid: Karl-Sander Vaga, Kristofer Tiitson, Tanel Tool, Andi Brauer, Joosep Kobin, Indrek Mäeots, Joosep Lonks, Rando Tarkmeel, Kregor Koppel, Tormi Koppel, Andri Rõõmus,, Raigo Rei, Marcus Kuusk, Kristina Teern ja Andero Mägi.

Võistkond tänab toetajat raamtupood Apollo.