FC Kuressaare

2004 poistele Tabasalus üks võit, kolm viiki ja üks kaotus

< 1 minuti lugemine

Laupäeval Tabasalu Homeyard Cupil mänginud 2004. aastal sündinud poisid said turniiril ühe võidu, tegid kolm viiki ja said ühe kaotuse, mis andis kokkuvõttes üheksanda koha.

Kuigi turniir mängiti laupäeval oli FC Kuressaare 2004 kohal juba reedel. Alustuseks mängiti kaks 1:1 viigiga lõppenud sõpruskohtumist Tabasalu JK ja FC Nõmme United eakaaslastega. Seejärel käidi ühiselt Apollo kinos uue filmi esilinastusel.

Laupäeval mängitud turniiril osales 10 võistkonda, kes olid jagatud kahte alagruppi. FC Kuressaare viigistas esimeses kohtumises Tallinna Spartaga 0:0. „Tegime suurepärase mängu väga tugeva ja mitmetel rahvusvahelistel turniiridel osalenud vastasega,“ rääkis Maikko Mölder, lisades, et see oli üllatus kõigile.

Teises võimalustevaeses kohtumistes tehti 0:0 viik JK Keilaga ja 1:1 viik FC Nõmme Unitediga, värava lõi Markkus Tamm. Nii oli võistkonnal koos 3 punkti ja alagrupi võitmiseks ning esinelikusse pääsemiseks tuli viimases mängus võita Tartu FC Helios. Paraku tuli tunnistada turniiri hilisema võitja 4:0 paremust.

9.-10. koha mängus võideti Põlva FC Lootos Indrek Mäeotsa, Andero Mägi ja Joosep Kobina väravatest 3:0. „Mängisime hästi, sest saime ainult ühe kaotuse,“ märkis Maikko Mölder.

„Eesti tipp oli kohal, me mängisime kõigiga täiesti võrdselt ja oleme õigel teel. Ka meie noored oskavad jalgpalli mängida. Kõik poisid said ka väljakule ja mänguaega.“

Maikko Mölderi sõnul oli ka turniiri lõpetamine väga meeleolukas. „Oli palju atraktsioone, esines Traffic ja Janno Kivisild võttis poistelt intervjuusid,“ lausus ta.

Võistkonna tänusõnad kuuluvad kino Apollole ja Ranna Reisidele.

Mängisid: Karl Sander Vaga, Jarno Vahho, Andri Rõõmus, Kregor Koppel, Andi Brauer, Joosep Lonks, Joosep Kobin, Karl Karlos Burk, Oliver Valk, Oskar Link, Kristina Teern, Markkus Tamm, Andero Mägi, Rando Tarkmeel, Raigo Rei ja Indrek Mäeots.