Poisid osalesid FC Levadia Pirita Cupil

< 1 minuti lugemine

FC Kuressaare 2000. aastal sündinud poisid osalesid 16. detsembril Tallinnas FC Levadia korraldatud Pirita Cupil, kus saavutati seitsmes koht.

Alagrupis kaotas FC Kuressaare hilisemale finalistile Infonet II-le 0:1 ja viigistas Levadia II-ga 2:2 (väravad lõi Marat Lõsõi). Treener Maikko Mölderi sõnul oleks meile viimases mängus  FC Flora II-ga piisanud võidust, et jõuda poolfinaali, kuid paraku tuli tunnistada pealinna eakaaslaste 2:0 paremust.

7.-8. koha mängus alistas FC Kuressaare Infonet I 1:0 (Cevin Vahter). Turniiri võitis FC Flora I, kes oli finaalis parem Infoneti teisest võistkonnast.

„FC Kuressaare jaoks oli see turniir väike proovikivi eelseisvaks Aastalõputurniiriks,“ rääkis Mölder. „Tahtsime näha vastaste taset ja ise võistluskrambist lahti saada. Turniir oli väga kõrgetasemeline ja pinget jätkus alagrupi viimaste mängudeni. Seda tõestab juba ka see, et viimaseks jäänud meeskond mängis viiki FC Flora I-ga, kes tuli turniiri võitjaks.“

Maikko Mölder jäi poiste esitusega väga rahule, kuigi 7. koht pole just kõige parem. “Me ei jää FC Flora ega FC Levadia poistele millegiga alla. Väikesed ebaõnnestumised võibki kanda väikese paanika arvele, mis meid mängude ajal valdas. Osaliselt oli süü ka pikal võistluspausil,“ võttis treener soorituse kokku.

Meeskonnas mängisid: Garel Muul, Mairo Miil, Rasmus Saar, Karmo Paju, Marat Lõsõi, Henri Paomees, Reiko Mäeorg, Mihkel Rasu, Ian-Felix Post ja Cevin Vahter.

Päris tühjade kätega saarlased turniirilt siiski ära ei tulnud, sest vaheajal korraldatud täpsuslöögivõistluse võitis FC Kuressaare noormees Henry Paomees, kes lõi 3-st löögist ristnurka 2 palli ja teenis sellega 10 punkti.